U bevindt zich hier:  Home  >  Bobsleeër Arnold van Calker

Bobsleeër Arnold van Calker

Bobsleeër Arnold van Calker Vergroot afbeelding

LAF of LEF? 

In de topsport is het noodzakelijk om te excelleren om je te onderscheiden van de concurrentie. Zeker in onze sport waar een honderdste van een seconde het verschil kan zijn tussen goud en zilver.

De atleten, de piloot, de kleding, het materiaal, de coaching. Alle facetten die invloed kunnen hebben op het resultaat moeten van excellent niveau zijn. Alleen dan zijn wij in staat om die ene gedroomde medaille binnen te halen. In februari 2009 behaalde het Nederlands team een unieke prestatie aan de Konigssee. In de Wereldbeker werd een tweede plaats behaald. De verwachtingen richting Vancouver 2010 werden opgeschroefd. De beslissing om tijdens de Olympische spelen van Vancouver niet van start te gaan, zorgde bij velen voor onbegrip. Het verhaal is opgebouwd uit geweldig krachtige metaforen, die voor u en de mensen in uw organisatie zeker een eyeopener zullen zijn!

  • `Eerlijk verhaal. Waar uit blijkt dat succes en, voor het gevoel van velen, falen dicht bij elkaar liggen. Maar dan blijkt het eigenlijk meer durf te zijn. Heb maar eens het lef om op het grootste sportpodium van de wereld te zeggen dat je niet naar beneden gaat omdat de baan te gevaarlijk is. En je niet in kunt staan voor de veiligheid van je bemanningsleden. Eigenlijk is dat leiderschap.` Harm D. Post, Directeur Groningen Seaports
Multimedia impressie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
Op aanvraag