U bevindt zich hier:  Home  >  Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Henkjan Smits doet't goed

Henkjan Smits doet't goed

16 nov 2016 08:47 uur

Heeft u wel eens uitgerekend hoeveel een on-gemotiveerde werknemer u kost?
Recente onderzoeken laten glashelder zien dat een organisatie met gemotiveerde mensen, die met plezier naar hun werk gaan, veel productiever is.
Aan de hand van het ontwikkelde 'Business X Factor-canvas' en mijn jarenlange ervaring, kan ik u helpen om uw mensen te motiveren tot een gelukkig en dus ultiem functionerend team.

Sabine Uitslag met Jörgen Raymann in de Arena

Sabine Uitslag met Jörgen Raymann in de Arena

24 jan 2014 14:23 uur

Cabaretier Jörgen Raymann en voormalig Tweede Kamerlid Sabine Uitslag worden de twee vaste teamcaptains in het nieuwe wekelijkse debatprogramma Arena van de EO op Nederland 2.
Vanaf woensdag 5 februari gaan ze onder leiding van Tijs van den Brink het debat met elkaar aan over actuele onderwerpen, kondigde de omroep woensdag aan. "Ik zei meteen 'ja', want het lijkt mij fijn en leuk om scherp te debatteren, maar met wederzijds respect!", zegt Jörgen.
Sabine: "Wat mij aanspreekt in Arena is dat dit programma de kijker prikkelt en uitdaagt een eigen mening te vormen over een maatschappelijk onderwerp dat iedereen aanspreekt."
Jörgen en Sabine voeren wekelijks een team van betrokkenen, ervaringsdeskundigen en verantwoordelijken aan. Ze helpen hun teamleden hun standpunt zo goed mogelijk naar voren te brengen en het debat met hun tegenstanders

Jan Mulder boeken

Jan Mulder boeken

27 sep 2013 08:37 uur

Ooit zelf een prof-voetballer en nu spreker, tafelheer bij de wereld draait door voetbalanalyticus en schrijver met een voorkeur voor ‘ergernissen'.

Lees meer
Wat doet de dagvoorzitter

Wat doet de dagvoorzitter

25 sep 2013 08:13 uur

Een goede dagvoorzitter “maakt” uw congres symposium, debat of evenement. Dagvoorzitters zijn bepalend voor de vaart, het ritme en de attentiewaarde. Ofwel het slagen van uw bijeenkomst.

Lees meer
Paul van Liempt

Paul van Liempt

13 aug 2013 08:50 uur

Het fluwelen kruisverhoor. 

 Geen journalist houdt zo van het live interview als Paul van Liempt. Spanning in de lucht, concentratie op het gezicht en zweetpareltjes op het voorhoofd. Je telt pas mee als je door Paul bent geïnterviewd.
Elke werkdag van 9:30 tot 12:00 uur.

Lees meer
Pagina 1 van 8